Vi söker en Revisorassistent

Vi på Varbergs Revisionsbyrå söker just nu en revisorsassistent till vårt kontor i Varberg.

Är du bra på att bygga och bibehålla relationer och vill arbeta i en miljö där du har möjlighet att få jobba med varierande arbetsuppgifter? Då kan du vara den vi söker.

I din roll som revisorsassistent arbetar du främst med tjänsterna inom området revision och konsultation men tillsammans med övriga medarbetare på Varbergs Revisionsbyrå utgör du i din roll även ett bollplank i ekonomiska frågor för våra kunder. Det dagliga arbetet hos oss består av såväl individuellt arbete som i team och utförs dels på vår arbetsplats och dels ute hos våra kunder.

Det är meriterande om du som söker tjänsten har ett eller några års erfarenhet av arbete med revision och gärna en viss kunskap gällande bokslutsarbete. Vi söker en person som tycker om utmaningar, som är lyhörd och sätter kunden i centrum. Vikten av att kunna arbeta såväl individuellt som i team är också något som är av stor betydelse. De dagliga uppgifterna kräver en viss teknisk kompetens och ses som en fördel då vi på Varbergs Revisionsbyrå främst arbetar digitalt. Vi tror att du som är rätt för tjänsten och för Varbergs Revisionsbyrå är en positiv, ansvarstagande och målmedveten person och du är även någon som uppskattar utmaningar och har god samarbetsförmåga med andra människor.

Vi är ett etablerat revisionsföretag som har funnits i Varberg sedan 1967. Vi har kontor i Varberg, Värnamo och Gnosjö där vi är delägare i GRY Revision & redovisning AB och MPR Redovisning AB. Vi ingår i det internationella nätverket INPACT som är ett fristående nätverk för små och medelstora revisionsbyråer över hela världen.

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till per@revisionsbyran.se

Din ansökan vill vi ha senast den 15 augusti 2021. Löpande urval tillämpas, så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Anställningstyp

Heltid