Vi söker en redovisningskonsult (vikariat)

Vi på Varbergs Revisionsbyrå söker just nu en redovisningskonsult till vårt kontor i Varberg. Tjänsten är ett vikariat på ett år som kan bli längre.

Är du bra på att bygga och bibehålla relationer och vill arbeta i en miljö där du har möjlighet att arbeta med varierande arbetsuppgifter? Då kan du vara den vi söker.

I din roll som redovisningskonsult arbetar du främst med tjänsterna inom områdena löpande redovisning, bokslut och konsultation men tillsammans med övriga medarbetare på Varbergs Revisionsbyrå utgör du i din roll även ett bollplank i ekonomiska frågor för våra kunder. Det dagliga arbetet hos oss består av såväl individuellt arbete som i team och utförs både på vår arbetsplats som ute hos våra kunder.

Du som söker tjänsten har ett eller några års erfarenhet av arbete med löpande bokföring och gärna viss kunskap gällande bokslutsarbete. Det är meriterande om du också har arbetat med löner.

Vi söker en person som tycker om utmaningar, som är lyhörd och sätter kunden i centrum. Vikten av att kunna arbeta såväl individuellt som i team är också något som är av stor betydelse. De dagliga uppgifterna kräver en viss teknisk kompetens och ses som en fördel då vi på Varbergs Revisionsbyrå främst arbetar digitalt. För detta tror vi att du som är rätt för tjänsten och för Varbergs Revisionsbyrå är en positiv, ansvarstagande och målmedveten person, du är även någon som uppskattar utmaningar och har god samarbetsförmåga med andra människor.

Vi är ett etablerat revisionsföretag som har funnits i Varberg sedan 1967. Vi har kontor i Varberg, Värnamo och Gnosjö där vi är delägare i GRY Revision & redovisning AB och MPR Redovisning AB. Vi ingår i det internationella nätverket INPACT som är ett fristående nätverk för små och medelstora revisionsbyråer över hela världen.

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till per@revisionsbyran.se.

Din ansökan vill vi ha senast den 15 augusti 2021. Löpande urval tillämpas, så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Anställningstyp

Tillfälligt