Just nu söker vi en revisorsassistent med något eller några års erfarenhet.

Är du bra på att bygga och bibehålla relationer och vill utvecklas i en miljö där du kan lära dig mycket nytt för att komplettera din utbildning? Tillsammans med övriga medarbetare på Varbergs Revisionsbyrå utgör du i din roll ett bollplank i ekonomiska frågor och hjälper våra kunder med de tjänster som ligger främst inom området revision och konsultation. Det dagliga arbetet hos oss består av såväl individuellt arbete som i team och viss tid är du ute hos våra kunder.

Vi söker just nu en revisorsassistent till Varbergs Revisionsbyrå. Du som söker tjänsten bör ha ett eller några års erfarenhet av arbete med revision och gärna ha en viss kunskap gällande bokslutsarbete. Den vi söker tror vi är en lyhörd och positiv person som tycker om utmaningar och sätter kunden i centrum. För att klara av de dagliga arbetsuppgifterna är teknisk kompetens en fördel då vi främst arbetar digitalt. Arbetet sker både individuellt och i team och vi värdesätter således samarbetsförmåga hos Dig som sökande av tjänsten.

Vi är ett etablerat revisionsföretag som har funnits i Varberg i 51 år. Vi har kontor i Varberg, Värnamo och Gnosjö där vi är delägare i Celinder Revision och MPR Redovisning. Vi ingår i det internationella nätverket INPACT som är ett fristående nätverk för små och medelstora revisionsbyråer över hela världen. I Sverige är vi idag 8 fristående byråer som samverkar inom INPACT och som har medarbetare med lång erfarenhet.

Att vara lyhörd, ha förmågan att lyssna och vara intresserad av människor ser vi som bra förutsättningar för att jobba på Varbergs Revisionsbyrå.

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till Per@revisionsbyran.se
Urval sker löpande så maila din ansökan med en gång.