Just nu söker vi en ekonom

Just nu söker vi en ekonom med erfarenhet att upprätta bokslut och årsredovisningar.

 

Är du bra på att bygga och bibehålla affärsrelationer och vill utvecklas i din roll som redovisningskonsult i en miljö som sätter personen i fokus? Tillsammans med övriga medarbetare på Varbergs Revisionsbyrå utgör du i din roll ett bollplank i ekonomiska frågor och hjälper våra kunder med de tjänster som ligger inom områdena redovisning och rådgivning. Det dagliga arbetet hos oss består av såväl individuellt arbete som i team och även arbete ute hos våra kunder.

 

Vi söker just nu en ekonom till Varbergs Revisionsbyrå. Du som söker tjänsten ska ha några års erfarenhet av arbete med bokslut och årsredovisningar samt gärna också inkomstdeklarationer. Den vi söker tror vi är en lyhörd och positiv person som tycker om utmaningar och sätter kunden i centrum. För att klara av de dagliga arbetsuppgifterna är teknisk kompetens en fördel då vi främst arbetar digitalt. Arbetet sker vanligtvis individuellt men det förekommer även arbetsuppgifter som genomförs i team både på kontoret och ute hos våra kunder, således värdesätter vi samarbetsförmåga hos Dig som sökande av tjänsten.

 

Vi är ett etablerat revisionsföretag som har funnits i Varberg i 52 år. Vi har kontor i Varberg, Värnamo och Gnosjö där vi är delägare i Celinder Revision och MPR Redovisning. Vi ingår i det internationella nätverket INPACT som är ett fristående nätverk för små och medelstora revisionsbyråer över hela världen. I Sverige är vi idag 8 fristående byråer som samverkar inom INPACT och som har medarbetare med lång erfarenhet.

 

Att vara uppmärksam, ha förmågan att lyssna och vara intresserad av människor ser vi som bra förutsättningar för att jobba på Varbergs Revisionsbyrå.

 

 

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till per@revisionsbyran.se

 

 

Din ansökan vill vi ha senast den 30 september 2019.